UPC Direct parabola antennák

Vállaljuk Budapesten és környékén UPC parabola antennák felszerelését, üzembe helyezését, garancia időn túli javítását, beállítását. Új megrendelők esetében teljes körű szerződéskötés és hivatali ügyintézés a megrendelő lakásán. A meglévő előfizetőknek a jelenlegi rendszerük teljes körű tovább fejlesztését, (további készülékek telepítése, beüzemelése szerződés módosítással komplett ügyintézéssel.)

A vállalkozásunk 2002 óta hivatalosan regisztrált UPC Direct partner szerelő. A megbízott hivatalos szerelő a UPC Direct Magyarország nevében, teljes mértékben a szolgáltató nevében jár el, és áll a megrendelők szolgálatára. A szerelővel kötött megállapodás ugyan olyan értékkel bír, mintha egy hivatalos irodában jelenti be igényét, a szolgáltatás üzembe helyezésére.
A szerelővel történő közvetlen kapcsolatfelvételével miatt, sokkal hamarabb juthat a szolgáltatás létesítéséhez, mintha ezt interneten, vagy személyesen egy irodában tenné meg. A hivatalos szerelo az ügyfelekkel közvetlen kapcsolatban áll, a rendszer felszereléstol egészen a garancia ido lejártáig. A szakember a felszerelésben, a garanciális, majd a garancián túli javításoknál, és az egyéb más műszaki problémák megoldásában is segít Önnek.

Új előfizetés megrendelése

Ha a UPC Direct rendszerére szeretne csatlakozni forduljon bizalommal felénk, mivel így sokkal hamarabb juthat el teljes kivitelezés létrejöttéhez, mintha előbb a hivatalos ügyfél szolgálaton keresztül teszi mind ezt.
Lépjen velünk kapcsolatba és olyan kérdéseire, akár technikai megvalósíthatósággal kapcsolatos kérdéseire is válaszolunk, amire egy irodában ülő kolléga nem valószínű, hogy tud Önnek megfelelően válaszolni.
Természetesen a hivatalos szerelő a cég teljes felhatalmazottja, és ennek keretében végzi el a munkáját, köti meg a szerződést a megrendelővel. A munka létrejöttével azonnal használható a legálisan megrendelt előfizetéses műsorok bármelyike. Egyéni berendezéseit külön kérésre, hozzá illesztjük a megrendelt eszközökhöz.
Már meglévő, de már nem garanciális UPC berendezésének továbbfejlesztését vagy a parabola antenna áthelyezését, máshová történő áttelepítését, javítását, is természetesen vállaljuk előzetes egyeztetés alapján vállalási területeken belül.

Hivatalos UPC szerelő

UPC Direct

Kérjen visszahívást!

Országosan elérhető:

upc elérés

Kiszállás:

Budapest területén:

br. 4000 Forint

Vidékre: megbeszélés alapján

Budapest térkép