Parabola antennák

Budapesten és környékén vállaljuk egyedi parabola antennák javítását, beállítását, új antennák felszerelését, a Magyarországon vehető műholdakra. Multifókuszos több fejes vételre kialakított parabola antennák telepítése szerelése, javítása. Forgatható motoros antenna rendszer kiépítését, telepítését, javítását, műszeres beállítását.

Napjaink nélkülözhetetlen és mindennapi része, a satellit antennák által sugárzott és az általuk vehető műsorforrások gigászi tömege. Nagyon valós a mondás, hogy a “parabola antennákkal kitárul a világ”. Valóban igaz mivel ezzel a lehetőséggel szinte nincs tér és távolság mert másodpercek alatt az információ a föld másik oldalára ér, és kedvenc műsorainkat a hazától távoli országokban élve is gond nélkül élvezhetjük.
Kedve szerint válogathat, mindenkitől függetlenül a műsorok között, akár ingyen, akár előfizetéses, akár mindkét rendszerben. Nézhet külföldi tv adókat, hallgathat külföldi rádió csatornákat. Ha elköltözik magával viheti. A fixen telepített műholdas rendszerek, egy adott kiválasztott műholdra beállított vételi lehetőség, egy antennával, egy fejjel és egy beltéri egységgel.

Természetesen ebben az esetben egy ilyen kialakítás egy vételi helyet tud kiszolgálni, de megoldható kettő négy vagy akár nyolc vételi pont is. A technikai lehetőségek adottak arra, hogy speciálisan kiképzett, azaz multifókuszos antennákkal több műhold műsorát is tudjuk nézni. De lehetőségünk van egyedi antennák esetében a forgathatós motoros kivitelezésre is. Ebben az esetben, egy antennával és egy a forgatásra kialakított motorral ellátott rendszeren keresztül, adók százai válnak elérhetővé számunkra.

Parabolaantennák installálása

Műholdas parabolaantennák

Kérjen visszahívást!

Kiszállás:

Budapest területén:

br. 4000 Forint

Vidékre: megbeszélés alapján

Budapest térkép