Műhold lakhely szerinti pozíciója

Napjaink nélkülözhetetlen és mindennapi része, a földkörül keringő szatellit antennák által sugárzott, és az általuk vehető műsorforrások parabola antennával történő gigászi tömege. Nagyon valós a mondás, hogy a ” parabola antennákkal kitárul a világ “.

Kedve szerint válogathat, mindenkitől függetlenül a műsorok között, akár ingyen, akár előfizetéses, akár mindkét rendszerben. Nézhet külföldi tv adókat, hallgathat külföldi rádió csatornákat. Ha elköltözik, magával viheti.
Valóban igaz mivel ezzel a lehetőséggel szinte nincs tér és távolság, mert másodpercek alatt az információ a föld másik oldalára ér, és kedvenc műsorainkat a hazától távoli országokban élve is gond nélkül élvezhetjük.
A fixen telepített műholdvevő rendszerek, egy adott kiválasztott műholdra beállított vételi lehetőség, egy parabola antennával, egy fejjel és egy beltéri egységgel. Ebben az esetben egy ilyen műholdas egység egy vételi helyet tud kiszolgálni.
Természetesen megoldható kettő – négy vagy akár nyolc vételi pont is egy úgynevezett multifókuszos parabola antennával. A technikai lehetőségek adottak arra, hogy speciálisan kiképzett, az az multifókuszos antennákkal több műhold műsorát is tudjuk nézni.
De lehetőségünk van egyedi antennák esetében a forgathatós motoros parabola kivitelezésre is. Ebben az esetben, egy antennával és egy a forgatásra kialakított motorral ellátott rendszeren keresztül adók százai válnak elérhetővé számunkra.

Kérjen visszahívást!

MinDig TV csatornái:

Kiszállás:

Budapest területén:

br. 4000 Forint

Vidékre: megbeszélés alapján

Budapest térkép