Kábel Tv

Budapesten és Pest megye egész területén vállalunk kábel tv javítást, jelerősítést, lakáson belüli elosztást, bővítést, műszeres hibafelmérést, kábelcsererét és egyéb karbantartási munkálatokat. Az elégedettség alapja, a precíz munka! Mi pedig mindent megteszünk, hogy Ön elégedett legyen!

Vállaljuk kábel televízió hálózat lakáson belüli megosztását, több vételi helyre való bekötését, átkötését, szükség esetén megfelelő jelerősítő beiktatásával. A helytelenül felszerelt csatlakozókat, és a nem megfelelő értékű elosztókat kiszűrjük és kicseréljük. Ilyen, és ehhez hasonló problémák okozzák a legtöbb esetben a képminőség romlását. A koax kábel szerelése során kizárólag jó minőségű és a kábel tv-hez használatos professzionális anyagokat építünk be, hogy az anyaghibák által okozott problémákat megszüntessük, illetve elkerüljük. A kábelhálózat szerelését bízza ránk, szakemberekre, mert így sok kényelmetlenségtől kímélheti meg magát és családját.

Több TV-t szeretne használni egyidejűleg? – erre is megvan a technikai megoldás, hogy a lakás minden készülékén szabadon és jó minőségben válogathasson a csatornák közül saját igényei szerint.

Kábel Tv hálózatok

Kérjen visszahívást!

Kiszállás:

Budapest területén:

br. 4000 Forint

Vidékre: megbeszélés alapján

Budapest térkép